Bárdonicsek- Balogh Luca

Bárdonicsek- Balogh Luca vagyok az óvoda óvó nénije. Saját óvodás koromból nagyon kellemes emlékek maradtak meg bennem az óvodai létemmel kapcsolatban, imádtam óvodába járni. Ezek az emlékek a mai napig meghatározzák az életemet és a gyerekekhez fűződő viszonyomat is. Gyerekek százainak szeretném átadni azt a szeretet, törődést, amit én kaptam az óvodámtól.

Tovább

Dr. Garaminé Rozgonyi Ágnes

Gyermekek között élni és dolgozni minden nap segít abban, hogy ne feledkezzek meg arról, mennyi szépség és varázslat van egy csigaházban, egy őszi falevélben, vagy egy nyári zápor utáni szivárványban. Leginkább az vonz a gyerekekben, hogy őszintén és egyértelműen gondolkodnak, cselekednek, és egész életüket átszövi a varázslat és a mese bűvölete.

Tovább

Kuller Ildikó vagyok az óvoda dajkája. A munkámat hivatásnak tekintem immár 5 éve. Kisgyermekgondozó-, nevelői végzettséget szereztem 5 évvel ezelőtt, idén nyáron óvodai dajka tanfolyamot végeztem el. 

Tovább

Matthews Mesa Rose vagyok, angol anyanyelvű óvodapedagógus. Pécsre érkezésem előtt a vad nyugati Wyoming államban éltem, ahol egy iskola előkészítőintézmény vezetője voltam 3 évig.Rendkívül csodálom ahogy a gyermekek a világot szemlélik, és legalább annyira élvezem atőlük való tanulást, mint amennyire a tanításukat.

Tovább

Pap Judit

Pap Judit vagyok, dajkaként dolgozom az óvodában. Szerencsének érzem magam hogy ebben a meleg, családias közegben lehetőségem van a mindennapi dajkai teendők mellett kreatív énemet is kibontakoztatni.

Tovább

Sajkás Petra vagyok, az óvoda angolos óvó nénije. Másfél évtizeden át éltem Anglia egyik legszebb vidékén a férjemmel és a kislányommal, míg két évvel ezelőtt végleg hazahúzott a szívünk és visszaköltöztünk Pécsre.

Tovább

Somogyvári Magdolnának hívnak, az óvoda vezető óvó nénije vagyok. Pécsváradon nőttem fel. A tanulmányaim és a munkáim más helyekre is elszólítottak, de a szívem mindig visszahúzott és végül a családommal itt telepedtem le. Mivel édesanyám könyvesboltot üzemeltetett, már kisgyermekkoromban kialakult a könyvek iránti szeretetem, mely végig kísérte az egész életemet. Korán megtapasztalhattam, hogy olvasás és…

Tovább

Varju Katalin

Varju Katalin vagyok, pedagógus, komplex mozgásterápiás fejlesztő.
2011 óta tartok játékos mozgásfejlesztő foglalkozásokat csecsemő kortól egészen óvodás korig, illetve egyéni és csoportos terápiákat vezetek tanulási nehézséggel veszélyeztetett, valamilyen tanulási zavarral diagnosztizált, valamint magatartásproblémával küzdő óvodásoknak, kisiskolásoknak.

Tovább