Bárdonicsek- Balogh Luca

Bárdonicsek- Balogh Luca vagyok az óvoda óvó nénije. Saját óvodás koromból nagyon kellemes emlékek maradtak meg bennem az óvodai létemmel kapcsolatban, imádtam óvodába járni. Ezek az emlékek a mai napig meghatározzák az életemet és a gyerekekhez fűződő viszonyomat is. Gyerekek százainak szeretném átadni azt a szeretet, törődést, amit én kaptam az óvodámtól.

Tovább

Dr. Garaminé Rozgonyi Ágnes

Gyermekek között élni és dolgozni minden nap segít abban, hogy ne feledkezzek meg arról, mennyi szépség és varázslat van egy csigaházban, egy őszi falevélben, vagy egy nyári zápor utáni szivárványban. Leginkább az vonz a gyerekekben, hogy őszintén és egyértelműen gondolkodnak, cselekednek, és egész életüket átszövi a varázslat és a mese bűvölete.

Tovább

Matthews Mesa Rose vagyok, angol anyanyelvű óvodapedagógus. Pécsre érkezésem előtt a vad nyugati Wyoming államban éltem, ahol egy iskola előkészítőintézmény vezetője voltam 3 évig.Rendkívül csodálom ahogy a gyermekek a világot szemlélik, és legalább annyira élvezem atőlük való tanulást, mint amennyire a tanításukat.

Tovább

Pap Judit

Pap Judit vagyok, dajkaként dolgozom az óvodában. Szerencsének érzem magam hogy ebben a meleg, családias közegben lehetőségem van a mindennapi dajkai teendők mellett kreatív énemet is kibontakoztatni.

Tovább

1990 Pápua New-Guineában születtem, kisgyermekként ott nevelkedtem, 3 éves voltam mikor Pécsre költöztünk a családommal. Majd Pécsett kezdtem meg a tanulmányaimat és Budapesten folytattam az Óbudai Művészeti Iskolában. Fényképészként kezdtem pályafutásom, de mindig is vonzott a gyermeki mesevilág. Két kislányom születését követően tanultam Pedagógiát és Gyógypedagógiát, mellette pedig egy Rajzvizsgálati szakértő képesítést is szereztem.

Tovább

Varju Katalin

Varju Katalin vagyok, pedagógus, komplex mozgásterápiás fejlesztő.
2011 óta tartok játékos mozgásfejlesztő foglalkozásokat csecsemő kortól egészen óvodás korig, illetve egyéni és csoportos terápiákat vezetek tanulási nehézséggel veszélyeztetett, valamilyen tanulási zavarral diagnosztizált, valamint magatartásproblémával küzdő óvodásoknak, kisiskolásoknak.

Tovább

Zimmer Debóra vagyok, pedagógiai asszisztensként dolgozom az óvódában.
2015 óta foglalkozom különböző korú gyerekekkel. Au-Pairként Angliában, Babysitterként az USA-ban dolgoztam angol anyanyelvi környezetben, majd Nanny-ként Magyarországon több nemzetközi családnál. Ezekben az években megismertem a különböző nemzetek kultúráit, a családok szokásait. Az együttműködések során mindig igyekeztem empatikus lenni és jó kapcsolatot kialakítani a családtagokkal.

Tovább