A nevem Mahsa Taherian, angoltanár vagyok. Szenvedélyesen tanítok angolul, és hiszek az oktatás erejében, amely megváltoztatja az életet. 2017 óta tanítok angolt idegen nyelvként különböző szinten több korosztálynak.

Morscher-Szénási Ágnes a nevem, 1980-ban születtem Székesfehérváron. 4 éves koromban költöztünk Pécsre családommal, itt jártam ének-zenei általános iskolába, majd gimnáziumba. Érettségi után gyermek-és ifjúsági felügyelőnek tanultam, majd négy gyermekem születését követően egy családi napközi üzemeltetésére feljogosító végzettséget is szereztem, amellyel angol-magyar családi napköziben helyezkedhettem el.

Bárdonicsek- Balogh Luca

Bárdonicsek- Balogh Luca vagyok az óvoda óvó nénije. Saját óvodás koromból nagyon kellemes emlékek maradtak meg bennem az óvodai létemmel kapcsolatban, imádtam óvodába járni. Ezek az emlékek a mai napig meghatározzák az életemet és a gyerekekhez fűződő viszonyomat is. Gyerekek százainak szeretném átadni azt a szeretet, törődést, amit én kaptam az óvodámtól.

Pap Judit

Pap Judit vagyok, dajkaként dolgozom az óvodában. Szerencsének érzem magam hogy ebben a meleg, családias közegben lehetőségem van a mindennapi dajkai teendők mellett kreatív énemet is kibontakoztatni.

Varju Katalin

Varju Katalin vagyok, pedagógus, komplex mozgásterápiás fejlesztő.
2011 óta tartok játékos mozgásfejlesztő foglalkozásokat csecsemő kortól egészen óvodás korig, illetve egyéni és csoportos terápiákat vezetek tanulási nehézséggel veszélyeztetett, valamilyen tanulási zavarral diagnosztizált, valamint magatartásproblémával küzdő óvodásoknak, kisiskolásoknak.

Dr. Garaminé Rozgonyi Ágnes

Gyermekek között élni és dolgozni minden nap segít abban, hogy ne feledkezzek meg arról, mennyi szépség és varázslat van egy csigaházban, egy őszi falevélben, vagy egy nyári zápor utáni szivárványban. Leginkább az vonz a gyerekekben, hogy őszintén és egyértelműen gondolkodnak, cselekednek, és egész életüket átszövi a varázslat és a mese bűvölete.