1981-ben születtem Pécsett, az általános iskolát és a gimnáziumot is szülővárosomban végeztem. Az érettségi megszerzése után egy évet Londonban munkával töltöttem, majd a Pécsi Tudományegyetem angol szakos hallgatója voltam néhány évig. Ezekben az években tudatosult bennem az óvodapedagógusi pálya iránti elhivatottság, s így kerültem a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karára, ahol óvodapedagógusként végeztem, majd a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tettem közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgát.

Férjemmel – aki állatorvosként dolgozik – és két gyermekemmel Abaligeten élek, ahol több kutya, macska és ló gazdái vagyunk. A természet közelségének megélése a mindennapokban számomra különös jelentőséggel bír. Szabadidőmben szívesen olvasok, sütök-főzök, teniszezek.

Gyermekek között élni és dolgozni minden nap segít abban, hogy ne feledkezzek meg arról, mennyi szépség és varázslat van egy csigaházban, egy őszi falevélben, vagy egy nyári zápor utáni szivárványban. Leginkább az vonz a gyerekekben, hogy őszintén és egyértelműen gondolkodnak, cselekednek, és egész életüket átszövi a varázslat és a mese bűvölete.